حسین گنجی، مسئول دبیرخانه طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در شهرکرد، گفت: این طرح بر اساس نیازسنجی و شناخت درست از مسائل فرهنگی کشور بهویژه مصونسازی افکار و اعتقادات دینی مردم از تهاجم همهجانبه دشمن، از سال 1371 به همت حجت الاسلام والمسلمین نکونام، در شهر سامان آغاز گردید.
مسئول دبیرخانه طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی افزود: مهمترین دغدغهی حجتالاسلاموالمسلمین نکونام امامجمعه وقت شهر سامان در آن زمان، راهاندازی یک شبکه فرهنگی مبتنی بر بصیرت بخشی و آگاه سازی مردم با بهره گیری از ظرفیت بسیار بالای علمای طراز اول کشور بود.
وی با اشاره به محتوا محور بودن این طرح، ادامه داد: سخنرانان اولیه این طرح شخصیتهای طراز اولی همچون آیتالله العظمی سبحانی و آیتالله مصباح یزدی و امثال این بزرگواران بودند که جایگاه علمی و معنوی میهمانان طرح، نشان از یک اندیشه بلند و موقعیتشناسی خاص دارد.
گنجی خاطرنشان کرد: عملکرد این حرکت فرهنگی در شهر سامان به مدت 5 سال و سپس تداوم 14 ساله آن در شهر گلپایگان، نظرات و دیدگاههای اندیشمندان حوزه را به خود جلب کرد و تأثیرات بسیار مهمی را در توسعه و ترویج فرهنگ اسلامی برجای گذاشت.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال وبختیاری با اشاره به اینکه امسال بیست و دومین دوره این طرح برگزار شد، افزود: با انتصاب حجتالاسلاموالمسلمین نکونام در سال 1390 بهعنوان نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه شهرکرد و تأکید مقام معظم رهبری بر تداوم این اولویت فرهنگی، پس از وقفه یک ساله اجرای طرح تقویت مبانی اعتقادی و شبهه زدایی دینی، ادامه آن در سطح استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
وی در پایان درباره آثار برآمده از این طرح افزود: از ابتدای طرح تا پایان دوره بیستم، 26 جلد کتاب از محتوای سخنرانیها به چاپ رسیده است. سایت طرح به آدرس TmeChb.ir فعالشده و فایل صوتی، تصاویر و فیلم برنامهها به طور کامل در اختیار مخاطبان است و تلاش بر این است که نرمافزارهای متنوع در آینده آماده و در اختیار مردم عزیز قرار گیرد.
انتهای پیام